Startersprijs Midden Twente

 

Startersprijs Midden Twente

Jaarlijks reiken de gemeente Borne, Hengelo en Hof van Twente de Startersprijs Midden Twente uit aan de beste startende ondernemer. Hierbij wordt er gekeken naar hoe de ondernemers van start zijn gegaan, waar ze zich voor inzetten en hoe de onderneming zich de afgelopen periode heeft ontwikkeld.

Buitenmeesters B.V. bestaat sinds 2022 en kwam ook in aanmerking voor deze prijs. Bij de aanmelding konden we omschrijven wie Buitenmeesters is, waar het voor staat en hoe het bedrijf is ontstaan. Na een eerste selectieronde is Buitenmeesters geselecteerd en terechtgekomen in de top 8 van de ruim 50 startende ondernemingen.

Presentatie

Om door te gaan naar de volgende ronde kregen we de gelegenheid om ons bedrijf te presenteren aan een jury bestaande uit ervaren ondernemers, waaronder Ilse Visscher, Hans Lesscher, Tijn Leusink, Robin Geerdink en Nienke Westerhof. Zij brachten een bezoek aan ons kantoor in Goor waar we ons verhaal verder konden toelichten over de start van het bedrijf, de successen die we behaald hebben en onze toekomstplannen.

Genomineerd!

Al snel na het bedrijfsbezoek ontvingen we de aankondiging dat we behoorden tot de laatste 5 genomineerden en dat we waren uitgenodigd voor de prijsuitreiking in Borne. Dit positieve nieuws werd gevolgd door de productie van onze eigen bedrijfsvideo door een videograaf van het ROZ. In deze video is ons verhaal en werk vastgelegd op beeld. Hier is een mooie bedrijfsfilm van gemaakt waar we erg blij mee zijn!

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vond plaats op maandagavond 13 november in het Kulturhus in Borne. Tijdens deze avond werden niet alleen de video’s van de genomineerden getoond maar vond er ook een interactieve talkshow plaats en mochten we luisteren naar een inspirerend verhaal van Dennis Wilt. De avond werd natuurlijk vervolgd met de uitreiking van de Startersprijs! Helaas kwam Buitenmeesters niet als winnaar uit de bus, maar het was een waardevolle ervaring waar we veel van hebben opgestoken. Het evenement werd afgesloten met een netwerkborrel waar we ons bedrijf nogmaals konden presenteren en waar veel interessante gesprekken tot stand kwamen.

Avontuur

Al met al was dit een mooi avontuur waarbij Buitenmeesters een mooie prijs heeft ontvangen in de vorm van 10 cursusuren en een cheque ter waarde van €1000! We zijn erg dankbaar voor deze nominatie en hopen in de toekomst meer inspirerende starters voorbij te zien komen!

Vragen over Buitenmeesters?

Neem contact met ons op!

info@buitenmeesters.nl