Wat wij doen

Groene uitvoerders

Wij werken aan een leefomgeving waarin de natuur optimaal tot haar recht komt. Dat is wat Buitenmeesters doet. We geven de natuur een stem in elk onderdeel van een project. Het verhogen van de biodiversiteit is daarin cruciaal, net als klimaat- en energiebewust creëren van een fijne omgeving om in te wonen, werken en recreëren en het zuinig en bewust omgaan met bouwstoffen.

Hoe doen we dat?

We voeren groene en grijze projecten uit op basis van visie en kennis. Daarbij garanderen we kwaliteit, schakelen we, indien nodig, de juiste lokale partijen in en nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het resultaat.

Buitenmeesters is ontstaan vanuit het idee dat iedere gebiedsontwikkeling in Nederland uniek is en daarom de beste uitvoering verdient. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar ervaring leert dat ambitie en idealisme in het voortraject, niet altijd tot toekomstbestendige resultaten leiden.

Het behalen van een doel is niet altijd op voorhand in een rapport vast te leggen. Dat vraagt aandacht en expertise in de voorbereiding en tijdens het werk op de projectlocatie. Buitenmeesters biedt deze garantie. We onderscheiden ons door kennis en maken het verschil met onze betrokkenheid.

Wie wij zijn

De dagelijkse leiding van Buitenmeesters is in handen van Guus Kolkman en Jelle ter Braak. Ondernemers met een flinke dosis kennis en ervaring op zak…

Wat wij doen

Werken aan een leefomgeving waarin de natuur optimaal tot haar recht komt. Dat is wat Buitenmeesters doet.

Projecten

Van fijnschalige projecten zoals een groen schoolplein of erfontwikkeling, tot het compleet inrichten van omvangrijke landgoederen en zonneparken. Ook kleinschalig bos- en natuurbeheer behoort tot de mogelijkheden.