BUITENMEESTERS

Guus Kolkman.

Guus Kolkman (25, Heeten) deed op jonge leeftijd al veelzijdige ervaring op met groene projecten. Als ondernemer, als adviseur en uitvoerende kracht.

GUUS

“Na een aantal jaren in de adviseursrol, merkte ik dat ik niet op de goede route zat. Ik miste het uitvoeren van projecten. Op dat moment begeleidde ik een project waarbij de aannemer niet de kwaliteit leverde die wij voor ogen hadden en mijn handen jeukten om het zelf te doen. Toen wist ik dat het tijd was voor verandering.”

Deze drang naar verandering bleek de kiem voor Buitenmeesters: “We richten ons op projecten die je kunt omschrijven als te klein voor aannemers en te groot voor hoveniers. Ons uitgangspunt is om opdrachtgevers gedurende het hele traject, van plan tot en met beheer, te kunnen bedienen. Om daarmee te garanderen dat de kwaliteit die in het voortraject bedacht is, aan het einde van de rit daadwerkelijk is terug te zien. Om projecten op een natuurinclusieve manier uit te voeren, is specifieke kennis en ervaring nodig. Daarmee onderscheiden we ons.”

Meer weten?

Neem contact op met Guus via

of het formulier